sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Täällä ollaan ja vielä hengissä, tai ainakin melkein. Ja olihan tuola esileirillä kivaa. Kuvia minulla ei teidän iloksi ole tarjota, sillä kameraa en mukaan ottanut. En myöskään suo teille pienintäkään infoa leirin tapahtumista, koska laiskuus. Sorry :P

Alkuviikosta tein myyntiin riimun ja ainakin yritin tehdä mexikolaisia, mutta soljet olivat loppu enkä kaupastakaan enään niitä löytänyt.

Ja kuvien edustavuus on 10+++ Mutta syy siihen miksi en itse solkiani väkerrä on varsin selvä, en jaksa ja ne ovat hienompia : 3 
Tänään sitten päivän ruokatarjonta kotiin tultuani oli hieman erikoisempaa:
Eka laskiasipullia...
...sitten aloin tekemään vatruskoja
Sillä aikaa iskä teki perunarieskaa...
...ja lopulta vatruskat olivat valmiita.
Ja et lukenut väärin, kyseessä on V-A-T-R-U-S-K-A. Ei tietoakaan mistä ruoka on peräisin tai mistä sen revin, mutta iha hyvää on ja todella helppoa tehdä.

Ja takaisin aiheeseen. Ilmeisesti en koskaan opi menemään ulos silloin kun on vielä valoisaa... Eh, olisin iha hyvin kerennyt tänään, mutta kun en voi jättää mun rakasta tietokonetta yksin ♥ Kuitenkin kun ulos pääsin nappasin mukaan Skyn ja aloin säätämään jotain küreja. Ja kun hain kameran että voin ottaa videolle, en jaksanut mennä yhtäkään loppuun asti :P Ilmeisesti kuitenkin satutin taas kyynärpäni ja on todella kipeä. Lisäksi pohja oli liian kova polville... Niin, kuvia ette saa, sillä oli jo liian pimeää. Videota kyllä otin, mutta laitan sitä kunhan ehdin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti