sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Maastoilua + comebackki

Koneella ollaan :) Ja ei, ei ole oma kone. Vielä. Mutta nyt asiaan; eilen olin maastoilemassa. Päätin repäistä oikein kunnolla ja lähdin metsään jossa en ennen ollut käynyt. Ensin n. kilometri tietäpitkin hepo muovipussissa :D Tämän jälkeen puolisen kilometriä tien viertä kulkevaa polkua. Matkalla kuvailin suhteellisen paljon, sillä ratsastaakaan en oikein "voinut". Ties vaikka joku tuttu olis tullut vastaan.
Seuraavaksi pääseimme pellolle ja olisi jo tehnyt mieli nousta ratsaille (jos näin voi sanoa), mutta siitä oli suora näkmä tielle. Ja tie ei ole mitenkään hiljaisimmasta päästä. Metsän reunalla sitten  otin Eikan esiin. Kotona minulla oli ollut hirveä ongelma valita otanko Muumin vai Eikan. Kuitenkin pädyin Eikkaa, sillä Muumille on muuta suunnitteilla. 
  
Aloitimme kiipeämällä harjua ylös ja huipulla totesin että o ou. Olimme päätyneet asuin alueelle. Lähdimme sitten liikkumaan harjua pitkin kauemmas metsään. Jonkin matkan päästä laskeuduimme ja päädyin jollekkin tien tapaiselle. Pysähdyin hetkeksi jatkamaan viimeviikon rentoutus teemaa. Tämä onistui erittäin hyvon ja ponin askeleet olivat mukavan rennot ja joustavat. Mentiin sitten siinä pohkeenväistöä + muita helppoja juttuja.Seuraavna päädyimme kuusikkoon josta oli aika inhottava puskea läpi. Eteenpäin suunnatessa alkoi tie lähenemään ja käännyimme oikealle. Pieni ryteikkö ja hieman suurempi ryteikkö. Ojan yli ja taas pellolle. Eipä tuo reissu ollut kaiken vaivan arvoinen. Taidan nykyäänkin tyytyä viereiseen metsään. Pellolle pysähdyin hetkeksi sillä seuralaiseni olivat hieman väsyneitä. Jep, olin ottanut mukaani pikkuveljeni. 
Sitten ojan yli ja mutkien kautta kotiin. Sori kauhee kuvien spämmäys :D 
Tänään kuitenkin olin taas veljieni kanssa. Eipä oikein huvittanut mihinkään. lähteä. Kuvailin aika paljon ja nyt olisi tarkoitus lähteä Muumin kanssa esteitä hyppäämään. Saa nähdä jääkö siitä postaaminen ens viikolle vai kerkeänkö tänään siitä kirjoittaa. En ees tajuu miks kirjotin tän täs vaihees, mut... Kuitenkin näihin kuviin ja tunnelmiin teidät jätän, ainakin hetkeksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti