keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Piiiitkästä aikaa!

Miten nii oon ollu epäaktiivine? Oon kyl ratsastellu, mut ei oo tullu kuvattua ni en oo jaksnu postausta vääntää.

Espnajasta tultuani suuntasin kohti Pohjois-Pohjanmaata ja Oulaista. Mukana oli Muumi ja kerran ratsastin. Aika huima tulos :D Tämän kerran kuvasin, mutta epähuomiossa poistin kuvat -_- Loppuajan pääasiassa pyörin metässä ja uin pienessä kakkalammessa serkun kanssa.

1,5 viikon pyörähdyksen jälkeen palasin kotiin, tosin vain päiväksi. Tämän jälkeen suuntasin Savonlinnaan Wonderfulin ja PiuPaun kanssa. Mukana tälläkertaa Eikka. Useampaankin kertaan tuli ratsastettua, mutta kuvia ei ole... Ensimmäisellä kerralla Wonderful piti minulle ja PiuPaulle estevalkkaa ja lopulta keksimme hypyttää lampaita. Myöhemmin kokosimme pienen radan ja sitä hyppäsimme. Seuraavalla kerralla hypättiin vähän korkeutta ja korkeimmillaan este oli kai 100-110cm. Kerran raahauduttiin maastoon, mutta ainut mitä tästä muistan on hevosten heitto ojaan :D Muutenkin ratsateltiin, mutta enimmäkseen lampaiden kanssa oltiin. 


Susikin kävi paikalla ja löydettiinkin jäniksen raato tuoreiden jälkien kera,  hyi. Lopulta selviydyin kotiin ja 11.8. olen mahdollisesti menossa MuruMillan kisoihin Kotkaan. Jos en sinne niin Lahdestakin kyllä kisoja löytyy.

Eipä ole kummoinen, mutta jotain kuitenkin väkersin. Otti vaan niiin paljon päähän hidas netti ja kun ei meinannut ollenkaan kuvia ladata -.- Kunhan saan varusteet ja hevoset kuvattua niin tulee pieni myynti mainonta postaus. lol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti