maanantai 28. tammikuuta 2013

On vuosi -85, kauan on aikaa siis...

Toi otsikko XDD

Eilen käväisin käyttämässä ulkona Muumin ja Skyn. Eka muumin kaa ihan käynnissä kenttää kierrettiin, sillä oli paikat hieman kipeänä... Sen jälkeen nappasin matkaan Skyn ja tuota meidän piti mennä jtn helppoja koulujuttuja... Mitäs sitten teimmekään? Noh, sanotaan että kuva kertoo enenmmän kuin tuhat sanaa, joten:
Oikei, ei se kerro. Siis tammalla oli hieman ylimääräistä energiaa, joten tottelevaisuus oli 0% ja pukit 100. Ja älkää sitten tuomitko kuvia; kuvaajana toimi pikkuveljeni joka tuota on... pian 4 vuotta :P Tiedän, oon tyhmä.





Lisäksi kesällä on tiedossa kahden viikon matka Espanjaan. Ja koska pitäisi rahaa kerätä sinne pitää tehdä hevosia myyntiin. Ensimmäisenä toteutuksessa on tällainen Wonderfulin suunnittelema hevonen. Mitäs tuumitte?
©Wonderful

Tänään en sitten olekkaan tehnyt mitään muuta kuin kävin kirjoittamassa tämän postauksen... Ja ja tikeistä päästiin vihdoin eroon :) Sitten hieman ostelin kangkaita voorulta, kun halvalla myytiin. 3e ja ihan mieletön kasa poni kangasta!!! Mä sekoon !

2 kommenttia:

  1. Osaat piirtää tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei siis ole oma piirtämäni, vaan tosiaan kaverini sen rustasi minulle malliksi :)

      Poista