torstai 10. tammikuuta 2013

Turhuuden turhuus

Tosiaan olen ollut maanantaista asti kipeä ja tiistaina oli parhaillaan lähes 40 astetta kuumetta. Tänään kuitenkin jo melkein terveitä ollaan, niin päätin täyttää Skyn uudestaa sillä vanha täyttö oli jotain ihan kamalaa. Enkä päässyt uloskaan.
ennen... 
...ja jälkeen
Kuva tuosta uudesta täytöstä on aika huono, eikä poskikaan näy kunnolla : p Kuitenkin tähän olen paljon tyytyväisempi kuin edelliseen, sillä poni oli täytetty aivan liian täyteen. Samalla raivasin kaappiin kunnon tilan poneille. Ihan tyytyväinen olen, sillä nyt ei tarvitse vain survoa poneja kaappiin vaan niillä on oikeasti tilaa siellä.
     Lisäksi jostain löysin lisää täytteitä ja täytin Muumin kunnolla. Olisi kiva mennä jo testailemaan oria, mutta kun... Toivottavasti huomenna ei tarvi mennä kouluun niin olisi aikaa :]
     Tylsyyksissäni suunnittelin myös kesän 2013 vaellusleiriä. Pohjois-pohjanmaalle tuo kylläkin sijoittuu, mutta ei se mitään ku ainakin mahtavat maastot löytyy. Pitää vain värvätä serkku kulta oppaaksi että ei metsään eksytä. Kuitenkin semmosta pöpelikköä tuolla on ja härkäkalliolla jossa olisi tarkoituskäydä olen itse käynyt vain kerran :'D  Mutta ei enempää tästä aiheesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti