sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Plääh :p

Pitää siivota mun "siisti" huone, joka lähinnä muistuttaa kaatopaikkaa. Tästä syystä tuskin ehdin ratsastamaan ennen pimeää ja muutenkin on yskää ja kurkku kipeä. Noh, nyt on esittelypostaus Part 2:sen aika. Eli siis
Free as a bird in the sky 
©Tirppa
 Sky on Toronton tekemä poni. Kun näin sen myynnissä aloin himota sitä ja päädyin tarjoamaan 27e. Petyin kun tarjoukseni ei lähellekkään riittänyt, mutta en halunnut kuitenkaan korottaa sitä. Yllätyksekseni sain pian viestiä että hevonen lähtee minulle. Tottakai olin innoissani, mutta samalla tilanne tuntui ahdistavalta. Piakoin hevonen saapui minulle postissa ja suorastaan järkytyin sen koosta. Poni oli todella pieni, ainakin siihen verrattuna mihin olin tottunut. Se ei myöskään ollut yhtä hieno kuin kuvissa. 
©Toronto
Toisaalta hevonen oli vienyt sydämmeni. Pian hevonen sai sivut ja pääsy Wonderfulin maastoeste kisoihin. Siellä menestys oli oikein hyvä ja olin tykästynyt hevosen tyyliin hypätä. Kisoissa ilmeni myös ongelma illan pimetessä; Sky ei pitänyt pimeästä.
     Nyt hevonen on ollut minulla reilut 2 kk ja harkitsen sen myymistä alkukesästä tai syksyllä. Vielä en kaverista halua luopua, mutta haluaisin talliin pääasiassa oma tekemiä hevosia, eikä innostukseni tammaan riitä.
 
Ponin entinen omistaja oli alkanut vinkua hevosta takaisin tai edes ylläpitoon. Ylläpitoa voisin harkita, mutta... Miksi laittaa hevonen myyntiin jos sen haluaa pian takaisin?? 
     Kuitenkin olen suunnitellut että Sky toimisi mahdollisella kesäleirilläni hoitsuna, sillä luonne on kuitenkin todella värikäs ja hevonen on potentiaalinen. Tuolta se saattaisi mahdollisesti jopa löytää uuden kodin :)

Ja kaverin sivut löytyvät tästä.


2 kommenttia:

  1. Mulle kävi kerran samalla tavallan tuon koko asian kanssa :D Ostin Iisantallilta Ericin ja maksoin jotain 70€ ja järkytyin koosta kun odotin 3 x isommaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, ihana tunne :)Mut kivan hinnan maksoit tosta ponista kuitenki.

      Poista