tiistai 12. maaliskuuta 2013

Huonehaaste Mysteriltä

Vihdoin minäkin suoritan tuon Mysterin haasteen, kun en koulussakaan ollut. 

Näkymä ovelle
Ja ikkunan puolelle
Tuo hylly tuolla korkealla toimi yöpöytänäni kun vielä pikkuveljeni kanssa jaoin huoneen. Tällöin nimittäin nukuimme kerrossängyssä. Kuivausteline taas on tuossa, koska olohuoneeseen ei oikein mahdu ja en oikein kotona aikaani vietä ja jos olen niin istun koneella :P

Huoneessa muuttaisin aika montaa asiaa... Kuten noi paneelit jotka menee puoleen seinään prkl! Ja sit kaapit vois heivata ja vaikka kokonaa rempata ku seinät on muutenki täynnä reikiä. 


Ja kaikenlisäks hyllyt ja kaapinpäälyset on niin paljon täynnä tavaraa joka ei ees oo mun. Samoin noi kaapit. Niissä ei oo muutaku keskimmäisessä mun tavaroita ja sieläki vaa jotai papereita. 

Mut eniten mun huonees tykkään ikkunas olevasta enkelistä ja sellasesta mustasta heposesta jonka serkku toi Englannista.


Ja koska oon tällanen vilukissa nii en ikinä vois luopua "takasta" tai tarkemmin porinmatista. Lämmittää niin mukavasti talvisin <333
Mut kymmenen lukijan kunniaks oisko jokin erikoispostaus kohallaan? Kommentilla saa ehotella aiheita.

Ja kuten varmaan huomasitkin vaihdoin ulkoasua hieman keväisempää :)
2 kommenttia:

  1. Kiva huone sulla, takka kelpais mullekin! ;) Noista erikoispostauksista... Mua ainakin kiinnostais joku MyDay- juttu, tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivasta en nyt menis vannoo mut toi takka on oikeesti kiva juttu :) JA kiitos ehotuksesta

      Poista