keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

I'm back!

Huh, täällä oli kerennyt tapahtua paljon ! Blogitekstejä oli luettavana enemmän kuin laki sallii.

Aloitetaan tämä postaus hieman aiheen ulkopuolelta.
Ah, tää auringonlasku :3
Oli kyllä ihan mahtavaa riparilla. Ja Lapissa oli niiiiin kaunista. Henkilökohtasesti en oo koskaan tykänny asuu "etelässä". Koko viikon oli lämmintä, about -2. Mutta kun takaisin lähettiin niin oli -30. Aika huima ero. Mutta en nyt kauheasti rupea jaarittelemaan.
Ite henkilökohtasesti tykkään täst kuvast
Tää on Levin huipultaJa naavaahan sielä riitti

Sory kuvaspämmi. Mut, suurin osa noista kuvista on maanantain hiihtoretkeltä. Hiihdettiin sii 16km ja samalla kierrettiin tunturi. Lisäksi käytiin laskettelemassa Levillä ja Ylläksellä. Ite enemmän Levistä tykkäsin. Ja käytiin myös ihan huipulla. Ylläksellä tuuli ihan mielettömästi ja loppuakohti sää vain huononi. Lopulta näkyvyys oli alle 5m. Ja viimeistä rinnettä alas tultaessa laskin ulos rinteestä. En tosiaan nähnyt reunoja enkä niitä aurauskeppejä joita reunoilla oli. Ja pudotus oli oikeasti jyrkkä. En meinannut millään päästä ylös ja lopulta otin sukset pois ja kaverini kiskoi minut sieltä :'D

Tänään puoleen päivään ja univelkani pois nukuttua oli tarkoitus lähteä ulos ratsimaan. Arvatkaa vaan meninkö? En. Suuntasin vain koneelle ja sinne jumiuduin. 

Eilenkin olin niin väsynyt että kotiin tultuani vain kaaduin sänkyyni ja siihen jäin. Tänään päivällä sitten ajattelin että nyt mennään ratsastamaan kun on niin kiva ilmakin. Noh, ei sitä mihinkään menty kun oli taas rankat harkat. Viikonloppunakaan en ulos pääse kun kisoissa olen. Sama seuraavalla viikolla. Saa nähdä mitä tässä tekee.

Ja taas tällai turhaaki turhempi postaus :p

2 kommenttia:

  1. Eikä, mäkin haluan Lappiin! Tosi hienoja noi kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti, jos vaan sul on ikinä mahollisuus lähtee lappii, nii suosittelen lämpimästi! MAisemat ovat aivan mahtavia ja siellä se ilma on paljon parempaa. Teki kyllä hyvää mun astmakökkösille keuhkoille. Ja kiitos :)

      Poista