sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Nyt ois se hetki ku saa taputtaa. Tää on kolmas postaus peräkkäisinä päivinä. Tänään päivällä tein puolivalmiita poneja ja vietin no-life taitellen paperi ruusuja. Noiden ponien harjan ompelu on tuskaa kun kunnon neulaa ei ole mailla halmeilla. Vois kokeilla jotain uutta tekniikkaa. 
Illemmalla otin itseä niskasta kiinni ja lähdin ulos. Kentät ovat lumen peitossa, joten jouduin pihatiellä ratsastamaan. Päätin myös olla jalka ystävällinen ja valitsin lenkkarit. 

Aluksi hieman kuvailin ja tämän jälkeen hain Muumin. Muumi sai suitsien puutteessa käyttää puolivalmiita suitsia jotka olin solkien puutteessa kuronut kasaan nuppineuloilla. Lämmpien jälkeen kertasimme temput ja aloin opettaa orille pohkeenväistöä. Muumi ei ennen ollut koulua mennyt, mutta reiningiä kylläkin. Täten ori taitaa sidepassin (miten lie taipuukaa...) Aluksi oli hieman ihmeissään että mitä ihmettä, pitäsi liikku myös viistosti eteenpäin eikä pelkästään sivulle. 
Kun tarpeeksi tuota käynnissä jankattiin alkoi se pikkuhiljaa luonnistua. Ei se sittenkään ollut niin vaikeaa! Lopussa kokeiltiin vielä ravissa. Ihan hyvin meni, mutta hieman liikaa vetää sivulle. Koko lävistäjää ei onnistuttu menemään, mutta todella hyvin meni. 

 Tämän jälkeen vain hieman verkattiin ja lähdin sisälle. Pian(??) on muuten uuden ponini julkistamisen aika ;) Saa tosin nähdä kauan menee kun eka pitäisi tehdä puolivalmis loppuun ja tuolle tulevalle ponilleni harja puoliksi + papurikko kuvio. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti