sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kür musiikkia + happy news

Tosiaan en ole pariin päivän ratsastellut, mutta nyttenkin etsin jtn küriin sopivaa musiikia. Tällä hetkellä on kolme vaihtoehtoa, joista pitäisi paras valita. Ja vaihtohdot ovat x x x Juu u, kappaleissa ei ole mitään yhteistä :'D Mutta luultavasti päädyn tuohon viimeiseen linkkiin. Kun kokeillin niin siihen sai hyvin sovitettua askeleet ja tuohon olen jo jotain suunnitellut.
     Ja tosiaan blogille pitäisi keksiä kunnon nimi. Olin ajatellut jotain "live my life" tyylistä, mutta on niin kulutettu että no thanks.
     Kohta ooon oikeesti ihan kusessa niiden kisojen kanssa. En ole oikein jaksanut järjestellä asioita, mutta onneksi kaikki on jo suunniteltu valmiiksi. Porukkaa on tulossa ihan kivasti, joten toivottavasti tulee hyvät kisat enkä sählää kaikkea. Ainakin videokoostetta kisoista on tulossa, sillä kamerasta löytyy tuo ihana video ominaisuus :) Ja samalla otan koko kisat videolle.
     Ja tosiaan hyvät uutiset. Sain vihdoin jatkaa ratsastusta n. 2 vuoden tauon jälkeen. Ja ainoana ehtona on että otan lääkkeet. Seitsemäs taivas ♥ Luulin nimittäin että minun pitää itse maksaa, mutta parempihan se näin on. Niin ja tubessa minulla on huimat 1 subbaaja, vaikka minulla on vain yksi video
     Lisäks oon tehny tolle uudelle ponille harjaa ja totesin että olisi pitänyt tehdä ihan ratsuharja. Tää näyttää nimittäin vähän huonolta eikä ole välttämättä kaikista käytännöllisinkään. Noh, leikataan sitten jos on tarvis.


Sori oikeest taas tälläi turhaakin turhempi, tylsä ja kuvaton postaus. En vaa oo jaksanu kuvailla ku on nii huono ilma >:( Varoittelen tässä samalla, että koulujen alkaessa postauksista tulee todella epäsäännöllisiä ja luultavasti sekaan tungen vähän heppa asiaa. Viikon päästä kuitenkin tulossa oikein kunnon juttu kuvien ja videon kera. Kiitän, kumarran ja poistun.

1 kommentti: