maanantai 24. joulukuuta 2012

Vihdoin ratsastamaan!

 Jee, joulu ! Päivään onkin mahtunut kaikenlaista; syömistä, kuvailua uudella kameralla, joulu hartaus, taas syömistä ja ratsastusta. Hartaudessa kävin keväällä olevan riparin johdosta ja paikalla oli lampaitakin, awww ♥ 
     Eilen yöllä aloittelin pikkuserkun ponin suitsia ja tänään aamulla ompelin ne kasaan, lukuunottamatta ohjia sekä kuolainten kiinnitystä. Oikein söpöt on. Lisäksi ompelin ponin korvia paikoilleen varmaan maailman huonoimmalla neulalla. Olin jo toista korvaa kiinnittämässä, kun veli löysi porstuasta "pukin" tuomat lahjat. Siihen sekin sitten jäi.
     Päivällä valmistelin tammikuussa olevia kisojani; aloittelin ruusukkeiden tekoa, suunnittelin buffettia ja mietin mitä myyntipöytään tulee. Eipä tule viimehetken paniikkia.
     Pukin kontista löytyi samsung smart NX1000 (jee!!), lämpökerrasto ja kaikkea pientä kivaa sälää :)
      Ja vihdoin asiaan. Illalla kahdeksan aikoihin pääsin vihdoin ratsaille. Aluksi hieman taluttelin Skytä että saadaan hieman energiaa kulutettua enne selkään nousua. Ulkona oli vielä yllättävän valoisaa joten Skykään ei hirveämmin säikkynyt. Aluksi ratsastin meidän ihanalla kentällä, jonka viimeviikolla aurasin. Tosin se ei näyttänyt yhtään syltä, lunta nimittäin oli polviin asti. Siellä sitten yritin etsiä muotoa käynnissä ja ravissa, joka onnistuikin aika helposti. Tämän jälkeen siirryin ensimmäistä kertaa ikinä, toistan ikinä tielle. Siinä mentiin hetki laukka ymoyröitä, sitten 10cm estettä mahdollisimman kootusti. Laukassa ilmeni pieniä ongelmia, mutta ne hoituivat melko nopeasti. Tämän jälkeen hetken aikaa peuhattiin lumessa ja sitten rupesin kuvailemaan.

Ja hyvää joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti